Køb og salg af brugte biler på Fyn 

Jan Lund Biler er din reelle bilforhandler i Aarup nær Odense. Hos os finder du et godt udvalg af biler i kategorien brugte “familiebiler” i prisklassen 50.000 – 250.000 kr. – og så har vi også altid varevogne på lager. 

Tag et kig i udvalget af vores billige brugte biler til salg. Du finder et bredt udvalg af mærker som Ford, Citroën, Kia, Nissan, Suzuki, Toyota og mange flere. Klik dig ind på de biler, som matcher dit behov og læs mere om dem. Du finder information om, hvor langt den har kørt, hvornår den er fra, og hvor langt den er opgivet til at køre på literen. Derudover finder du også en beskrivelse af, hvilket udstyr den har, servicestatus og om den tidligere ejer har røget i den. Og måske allervigtigst så finder du også et billedgalleri til hver bil, som sørger for at vise dig bilens ærlige tilstand. 

Du kan være helt sikker på, at bilerne står som vist og beskrevet. Der venter dig ingen kedelige overraskelser, når du kommer frem! Med andre ord: Hvis du ser en bil, som du kan li’, så kontakt Jan Lund for en gratis prøvetur. Du er altid velkommen til at komme ud at kigge inden for vores åbningstider, men husk også, at du kan prøvekøre de brugte biler, som vi har til salg uden for normal åbningstid. Kontakt os og lav en aftale! 

Mere end bare salg af brugte biler 

Er du ikke helt sikker på, hvilken bil der vil passe dit behov bedst? Det kan vi hjælpe med! Fortæl os, hvad dine formål med bilen er, og hvad du værdsætter ved en bil, så vejleder vi dig i, hvad du skal lede efter. Og vi matcher dig gerne op med en god bil for blandt vores udvalg af brugte biler. 

Du kan ikke kun købe billige brugte biler hos os. Du kan også sælge din nuværende bil til os – eller få en ekstra god pris for den i en byttehandel med en af vores biler til salg. Og fordi Jan Lund Biler også er et bilværksted og et PAVA Center, så kan vi skarpt vurdere bilens tilstand og værdi.

Finansiering med forsikring ved køb af brugt bil

Du kan få attraktiv finansiering af dit bilkøb, når du handler brugte biler hos os. Gennem vores samarbejdspartnere får vi hurtigt lavet en kreditvurdering, og kan efterfølgende give dig et skræddersyet finansieringstilbud på din nye bil. Du kan få fast eller variable rente. Du kan få forsikret finansieringen mod fx tab af indkomst. Og du kan få nogle af markedets bedste vilkår.

De fleste bruger finansiering af deres bilkøb, og derfor mener vi, at det er en ekstra service at tilbyde en gennemsigtig låneaftale, som sikrer dig gode vilkår. Vil du gerne kende dine finansierings- og forsikringsmuligheder ved Jan Lund Biler på forhånd? Kontakt os, så gennemgår vi dine muligheder!

Lav en god bilhandel hos Jan Lund Biler

Køb din nye brugte bil hos Jan Lund Biler i Aarup på Fyn, så er du sikker på at få en god og holdbar bil til en god pris. Jan Lund Biler har eksisteret i mere end 30 år, fordi vi sælger reelle brugte biler til billige priser, som vores kunder bliver glade for og tilfredse med i mange år. Kom også gerne ind og få et uforpligtende tilbud på din nuværende bil, hvis det er ved at være tid til at opgradere! 

Kom ind til Jan Lund Bilers bilforretning og lav en bilhandel, som den skal være. Du får en god handel, og du bliver ikke overøset med salgsgas, der ikke har noget hold i virkeligheden. Jan Lund er bilforhandleren, som du vil blive ved med at handle med.