Automester Aarup & Aarup PAVA Center v/Jan Lund Snedkervænget 1, 5560 Aarup Tlf: 64 43 33 28 Salg: 22 12 11 89 info@janlundbiler.dk
Åbningstider
Mandag – Torsdag 07:30 – 17:00
Fredag 07:30 – 16:00
Weekend / Helligdage Efter Aftale

Kontakt Jan Lund Biler med det samme

Og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er klar på telefonen til at besvare dine spørgsmål, og vi er klar til at finde en tid, der passer dig i vores AutoMester-værksted eller PAVA Center. Ring på vores salgstelefon (22 12 11 89), hvis du vil høre mere om nogle af vores brugte biler og/eller lave en fremvisningsaftale uden for vores normale åbningstid. Ring på vores værkstedstelefon (64 43 33 28), hvis du vil bestille tid eller har spørgsmål til vores værksted eller rustbehandling. 

Passer tidspunktet ikke til en telefonsamtale, så brug nedenstående kontaktformular. Giv os gerne så mange informationer som muligt, så kan vi bedre give dig det bedst mulige svar første gang. Du er også velkommen til bare at lægge en besked med dit navn og telefonnummer, samt hvornår du bedst træffes, så ringer vi dig op.

Uanset, hvad dit behov er, så kan du altid få et uforpligtende tilbud hos os, så du kender prisen på forhånd. Det betaler sig at tage din bil med til Aarup. Du får professionelt håndværk, og du får skarpe priser! Brug os som autoværksted, undervognsbehandler eller bilforhandler.

Vi glæder os til at få dig godt kørende! Og du er selvfølgelig godt kørende i en af vores gratis lånebiler, så længe din egen bil er hos os.

Vores arbejde bliver altid udført, så du bevarer garantier. Vi er en del af AutoMester og PAVA, så din bil får den bedst mulige behandling. Det betyder, at du kan have fuld tillid til vores arbejde og priser. Og vores lange historie gør, at du kan være sikker på, at en aftale hos Jan Lund Biler er en aftale, der holder. Vi har eksisteret siden 1990. Det lader sig kun gøre i autobranchen med godt og tillidsfuldt arbejde.

Vælg Jan Lund Biler i Aarup, så går du ikke galt i byen. Du finder os på Snedkervænget 1, 5560 Aarup. Og du kan kontakte os på 64 43 33 28 eller info@janlundbiler.dk. Vi har åbent i hverdage fra 07.30-17.00 (16.00 om fredagen).

Du kommer hurtigt til Aarup fra Odense, og det kan rigtig hurtig betale sig!
På Google har vi mere end 70 anmeldelser med en score på 4.8/5. Vi ser frem til også at levere et tilfredsstillende resultat til dig.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og tage imod tidsbestillinger
Altid gratis lånebil
Vi passer godt på din bil, når den er til reparation