Ejeroplysninger 

Denne hjemmeside ejes og drives af: 

 

Jan Lund Biler 

 

Snedkervænget 1, 5560 Aarup 

CVR: 14317937 

Mail: info@janlundbiler.dk 

Tlf.: 64 43 33 28 

 

Cookies 

Janlundbiler.dk anvender cookies: 

 

Vi gør alle besøgende opmærksomme på vores cookie-brug, og ved fortsat brug af siden accepterer du denne anvendelse. Vi bruger cookies til følgende formål: 

 

Teknisk funktionalitet: Med cookies kan vi være med til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse af vores site. Det betyder bl.a., at dine præferencer bliver gemt. 

Trafikmåling: Vores brug af cookies betyder også, at vi indsamler anonym statistik, som vi kan bruge til at gøre oplevelsen af siden endnu bedre. Og bruge til at sikre, at vores server kan håndtere trafikken. 

Annoncering: Vi bruger cookies i forbindelse med at levere relevante og meningsfyldte annoncer samt til at spore effektiviteten af disse. 

Disse tre punkter er formålet for vores cookiebrug. En cookie er en tekstfil, der bliver gemt i din browser. Den indeholder informationer om din ageren og kan ikke indeholde virus. Fra janlundbiler.dk deles cookies med tredjepart: Google-services (Analytics og Ads) samt andre markedsføringsplatforme (Facebook Pixel). 

 

Du kan lære mere om, hvordan du sletter og undgår cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/ 

 

Janlundbiler.dk bruger cookies til at indsamle data til vores statistik- og analyseværktøjer (Google Analytics, Ads og Facebook Pixel), så vi ved, hvor mange der bruger vores side, og hvordan de bruger den. Denne information er anonym. Desuden indsamler vi geografisk og demografisk statistik, som vi bruger til at forstå vores målgruppe, så vi i højere grad kan forbedre vores indhold. 

 

Vil du fravælge cookies fra Google Analytics, kan du følge dette link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

 

En cookie bliver slettet af sig selv efter et bestemt tidsinterval, men den bliver fornyet hver gang, du anvender vores hjemmeside – du kan dog altid selv slette dem manuelt. Hvis du vil have mere dybdegående information om disse små tekstfiler, så kan du læse mere her: http://minecookies.org/information-om-cookies/ 

 

COOKIEDEKLARATION
Cookiedeklarationen viser helt præcist hvilke cookies, der er sat fra websitet, hvem der modtager data og hvad de data bliver brugt til.
Cookiedeklarationen er sidst gennemgået d. 02-03-2020

 

COOKIES DER ER SAT

Funktionelle

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

okz

janlundbiler.dk

Registrerer om brugeren har givet samtykke til brugen af cookies.

30 dage

Sikkerhed

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

__RequestVerificationToken

janlundbiler.dk

Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb.

session

Statistik

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

_ga

janlundbiler.dk

Tildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge brugerens adfærd på websitet.

2 år

_gid

Google Analytics

Bruges til at identificere forskellige brugere af websitet.

24 timer

Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie som angivet ovenfor, fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg.

COOKIES, DER KAN FOREKOMME

Marketing

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

c_user

.facebook.com

Indeholder bruger ID, for den bruger der er logget ind.

3 måneder

fr

.facebook.com

Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.

3 måneder

NID

.google.com

Bruges til personaliseret annoncering.

6 måneder

 

 

Personoplysninger 

Janlundbiler.dk gør som udgangspunkt ingen brug af personlige oplysninger. Det er kun i tilfælde af, at du bruger vores kontaktformular eller sender os en mail, at der kan henføres oplysninger tilbage til dig som person. Dette er udelukkende oplysninger, som du aktivt selv vælger at indtaste, men som er påkrævet for, at vi kan vende tilbage til dig med svar. Vi bestræber os på høj sikkerhed – bl.a. gennem SSL-kryptering -, men det er på eget ansvar, at du afgiver disse oplysninger. Vi opbevarer og gemmer kun dine data så længe, det er nødvendigt og efter gældende lovgivning. 

 

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. 

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. 

 

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til 

 

Jan Lund Biler 

 

Snedkervænget 1, 5560 Aarup 

CVR: 14317937 

Mail: info@janlundbiler.dk 

Tlf.: 64 43 33 28 

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. 

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

 

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.