Rustbeskyttelse & undervognsbehandling m. PAVA

 

Det betaler sig at få bilen undervognsbehandlet

Det betaler sig at få bilen undervognsbehandlet – særligt i det danske vejr. Det giver færre udgifter til vedligeholdelse, forlænger bilens levetid og styrker karrosseriet. Hos Jan Lund Biler udfører vi en effektiv og professionel undervognsbehandling til stærkt konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder oven i købet en gratis lånebil imens din bil er til behandling. Vi har specialiseret os i rustbeskyttelse, hvor alle inderskærme og bundplader afmonteres før behandling. Derved sker en minimal boring i karosseriet og man opnår en fuld dækning i alle hulrum, døre, vanger, klapper, paneler, motorrum og bagagerum. Hver mand har sine opgaver, og bilerne føres gennem produktionshallerne i et glidende flow.

Tillid og kvalitet

Vi brænder for vores arbejde og lægger afgørende vægt på tillid. Derfor arbejder vi også efter nøje tilrettelagte rutiner og sprøjteskemaer. Vi udgør i dag et af Fyns mest besøgte autocentre og udfører årligt rustbeskyttelse og undervognsbehandling på mere end 1500 biler. Rustbeskyttelsen er godkendt til alle bilmærker, og som sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde foretager FDM løbende stikprøvekontrol.  

Vi tilbyder gratis lånebil

Vi låner dig helt gratis en bil, mens din bil bliver undervogsbehandlet!

Rustbeskyttelse - hvordan foregår det?

Få svaret her eller se videoen her.

Vi har specialiseret os i rustbeskyttelse, hvor alle inderskærme og bundplader afmonteres før behandling. Derved sker en minimal boring i karosseriet og man opnår en fuld dækning i alle hulrum, døre, vanger, klapper, paneler, motorrum og bagagerum. Arbejdet med Pava sker efter nøje tilrettelagte rutiner og sprøjteskemaer, hvor alle mand kender deres arbejdsbeskrivelser. Hver mand har sine opgaver, og bilerne føres gennem produktionshallerne i et glidende flow.

PAVA er godkendt af alle bilmærker og som sikkerhed for kvaliteten, bliver vores arbejde kontrolleret af FDM som løbende foretager stikprøver.

 

Som de eneste på markedet giver PAVA levetidsgaranti på personbiler, der bliver rust- behandlet inden bilen bliver 60 måneder gammel.

HELT NYE BILER:
Er bilen under 12 mdr. ved første behandling – så er behandlingsintervallet 3 år – det vil sige, at vi genindkalder bilen til behandling hvert 3. år.  

NYERE BILER:
Er bilen mellem 13 og 60 mdr. ved første behandling – så genindkaldes bilen til behandling hvert 2. år.

Varebiler kan få op til 12 års rust- garanti ved behandling inden for de første 12 måneder.

 

Hos Antirust Aarup - Aarup PAVA Center er du sikker på den rigtige professionelle rådgivning.

PAVA behandlede biler også mere eftertragtede som brugte end biler, der IKKE er PAVA behandlet - simpelthen fordi bilen 'lever' længere og ikke i samme grad, løber ind i dyre rust-reparationer, når bilen er blevet så gammel, at den skal synes hvert andet år.

 

I miljørigtige og rene nyere lokaler PAVA rustbeskytter vi over 1.500 biler årligt.

Tillid - tillid og atter tillid er nøgleordet for Antirust Aarup PAVAcenter.

Hos Antirust Aarup PAVAcenter kan man altid få gratis råd og vejledning om den bedste behandling og vedligeholdelse af bilen.

Husk også at vi tilbyder GRATIS lånebil, mens vi PAVA-behandler din bil - du betaler kun for brændstofforbruget.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Produkter

PAVA PRODUKTER MOD RUST er Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelses-midler til biler. PAVA Produkter kan købes i spray, samt i dunke fra 1 ltr. til 55 ltr.

 

Os selv

Vi har erfaring, vi startede rustbeskyttelse med PAVA Produkter i 2004. Vi følger kurser løbende, for altid at være på forkant med bilernes ændring og udvikling. Vi kan rustbeskytte personvogne og varevogne op til 6 tons.

 

Miljø

Vi har fokus på miljøet - i miljørigtige og rene nyere lokaler PAVA rustbeskytter vi over 1.500 biler årligt. For os betyder det i det daglige, at vi har faste rutiner for håndtering af eksempelvis affald, kemikalier og udledning. Vi vurderer jævnligt nye tiltag og er på forkant med miljøarbejdet.

 

FDM

Vi gennemfører stikprøve kontrol i samarbejde med FDM, hvilket betyder at FDM hver måned indkalder en tilfældig udvalgt bil til kontrol.

 

Kontakt

Vi har værksted i Aarup på Vestfyn, tæt ved den fynske motorvej, så der er let adgang til værkstedet fra resten af Fyn, eksempelvis Odense, Middelfart og Assens. Kig forbi eller indhent et uforpligtende tilbud på tlf. 64 43 33 28.

Pava rustcenter
Automester
Top