Pava Rustbeskyttelse

Trænger din bil til rustbeskyttelse? Hos Jan Lun Biler udfører vi årligt rustbeskyttelse og undervognsbehandling på mere end 1500 biler. Vi anvender konsekvent produkter fra PAVA, som udgør Danmarks mest anvendte og gennemtestede rustbeskyttelsesmiddel til biler. Derudover tilbyder PAVA som de eneste på markedet en levetidsgaranti på personbiler som bliver rustbehandlet inden den er 48 måneder gammel, og en 12 års rustgaranti på varebiler som behandles inden for de første 12 måneder. PAVA er godkendt til alle bilmærker.

Vi tilbyder en effektiv og professionel rustbeskyttelse til stærkt konkurrencedygtige priser, og der er endda mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed imens din bil er til behandling.  Vi lægger afgørende vægt på tillid og deltager løbende i kurser og efteruddannelse for at være på forkant med udviklingen, ligesom vi medvirker i en stikprøvekontrol med FDM.

Hvorfor rustbeskyttelse?

Vind og vejr slider hårdt på køretøjerne i Danmark, og da de fleste biler som udgangspunkt ikke er fremstillet til det danske klima, er rustbeskyttelse en essentiel investering for at langtidssikre din bil. Resultatet af en effektiv rustbeskyttelse er, at du får færre udgifter til vedligeholdelse, forlænger bilens levetid ganske betragteligt, forstærker karrosseriet og øger bilens salgsværdi hvis den en dag skal sælges brugt. 

Kontakt for rustbeskyttelse i Odense

Med værksted beliggende i Aarup på Vestfyn er der let adgang fra resten af Fyn, eksempelvis Odense, Middelfart eller Assens via den fynske motorvej. Bemærk at der altid er mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed under behandlingen. Tag endelig kontakt på tlf. 64 43 33 28 og hør nærmere.

Vi tilbyder gratis lånebil

Vi låner dig helt gratis en bil, mens din bil bliver undervogsbehandlet!

Pava rustcenter
Automester
Top