Lånebil hos AutoMester Aarup

Gratis lånebil

Vi stiller en gratis lånebil til rådighed for dig, når din egen bil er på vores autoværksted.

AutoMester Aarup – Få reparation og service hos Jan Lund Biler

Vi er et moderne AutoMester-værksted på Vestfyn, hvor vi tager vores fag og din bil meget seriøst. Vi kan løse enhver udfordring, som du har med din bil, og vi kan gøre det til en god pris samt garanti. Vores bilmekanikere er faglærte og gennemgår løbende efteruddannelse, så du kan få den bedste og mest effektive service.

AutoMester Aarup ved Jan Lund servicerer og reparerer alle biler og bilmærker. Og vi klargør også din bil til syn, og tager os af det praktiske med synet i samme ombæring. Du får selvfølgelig stillet en gratis lånebil til rådighed, når du får ordnet din bil hos Jan Lund Biler.

Vores bilværksted løser især disse biludfordringer:

  • Service og reparation af alle mærker
  • Klargøring til syn og syning af din bil
  • Fejlfinding og reparation af airconditionanlæg
  • Autoopretning af alle mærker
  • Rustreparationer
  • 4-hjulsudmåling
  • Dækopbevaring
  • Udskiftning af autoruder på alle mærker

Kontakt os og lav en tidsbestilling i vores autoværksted.

Hos os møder du et moderne AutoMester-værksted, som tager sig kyndigt af din bil.
Vi servicerer og reparerer alle bilmærker
Gratis lånebil, når du bruger os til din bilmekaniker

Lad AutoMester Aarup være dit bilværksted

Bestil tid pr. e-mail (info@janlundbiler.dk) eller telefon (64 43 33 28), og du er naturligvis også altid velkommen til at besøge os på værkstedet. Vi løser hurtigt og godt dit bilproblem!

Brug AutoMester Aarup, hvis du kommer fra lokalområdet, og brug os også, hvis du kommer fra Odense, Middelfart eller andre steder på Fyn. Det kan betale sig! Vi er dygtige til vores arbejde med biler, og vi ved, at bilreparation og -service er en tillidssag. Stol derfor på vores vejledning og rådgivning – vi lever af tilbagevendende kunder; ikke førstegangskunder. Det forpligter os til altid at ordne din bil på den bedst mulige måder – ellers ville vores kunder ikke vende tilbage igen og igen.

Når du har din bil på vores AutoMester-værksted, så bevarer den også sin fabriksgaranti, og du får naturligvis også et gyldigt stempel i din servicebog. Jan Lund Biler er en del af bilværkstedskæden, AutoMester, som ved flere lejligheder er kåret til Årets Værkstedskæde. Klik dig ind på AutoMester.dk for at se, om der er nogle kampagner, der er relevante for dig lige nu.

Vil du passe ekstra godt på din bil, så finder du også Aarup PAVA Center ved Jan Lund Biler, hvor du kan fremtidssikre din bil med den bedste undervognsbehandling.

Jv. ny lovgivning pr. 1. oktober 2015 oplyser hermed link til Ankenævnet for Biler (www.bilklage.dk), hvor det er muligt at indgive evt. klage, der helt eller delvist er afvist af den erhvervsdrivende.

Bestil tid til din bil nu